Citroën C1

1.0 Collection
    Bouwjaar 2013
    Kilometerstand 162.310 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    3-SXB-70
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2013
    KleurGrijs
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud998 CC
    Omschrijving

    Op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle stadsauto? Maak dan kennis met deze prachtige grijze Citroen C1 1.0 Collection uit 2013. Met zijn benzine motor en 68 PK vermogen is dit de ideale auto voor zowel lange ritten als dagelijkse stadsavonturen.

    Deze Citroen C1 is niet alleen een lust voor het oog, maar beschikt ook over diverse handige opties. Zo is de achterbank in delen neerklapbaar, waardoor u eenvoudig extra bagageruimte kunt creëren. Of u nu een weekendje weg gaat of uw dagelijkse boodschappen doet, deze Citroen C1 past zich met gemak aan uw behoeften aan.

    Daarnaast is deze auto voorzien van multimedia-voorbereiding, zodat u probleemloos kunt genieten van uw favoriete muziek tijdens het rijden. Of u nu wilt ontspannen met uw favoriete playlist of uw favoriete podcast wilt beluisteren, met deze functie is het allemaal mogelijk.

    De buitenspiegels van deze Citroen C1 zijn in carrosseriekleur, wat zorgt voor een strak en modern uiterlijk. Deze eigenschap draagt bij aan het algehele design van de auto en maakt hem tot een ware eyecatcher op de weg. Met deze auto rijdt u stijlvol en met vertrouwen rond.

    Naast het fraaie uiterlijk, is deze Citroen C1 ook voorzien van LED dagrijverlichting. Deze verlichting zorgt ervoor dat u altijd goed zichtbaar bent, wat de veiligheid op de weg vergroot. Zowel overdag als 's avonds kunt u vertrouwen op de heldere en energiezuinige verlichting van deze auto.

    Last but not least, beschikt deze auto over centrale vergrendeling. Met één druk op de knop kunt u alle deuren van de auto vergrendelen of ontgrendelen. Dit zorgt niet alleen voor extra gemak, maar ook voor extra veiligheid. Met deze functie heeft u de controle over wie er toegang heeft tot uw auto.

    Wacht niet langer en kom deze prachtige Citroen C1 1.0 Collection uit 2013 zelf ervaren. Neem contact op met ATS Katwijk via 071-4033531 en maak een afspraak voor een proefrit. Ontdek zelf de vele mogelijkheden en geniet van de comfortabele en stijlvolle rijervaring die deze auto te bieden heeft. Wacht niet te lang, want deze Citroen C1 is een gewilde auto die snel verkocht zal worden.

    Aflever kosten bedragen: 495,-

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    airco
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    bestuurdersairbag
    Bluetooth telefoonvoorbereiding
    Brake Assist System
    buitenspiegels in carrosseriekleur
    centrale vergrendeling
    chroom delen exterieur
    elektrische ramen voor
    LED dagrijverlichting
    Garanties
    Nap