Kia Picanto

1.0 CVVT DynamicLine
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 73.561 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    H-122-DS
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2020
    KleurGrijs
    BrandstofBenzine
    EnergielabelD
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud998 CC
    Omschrijving

    Op zoek naar een compacte en betrouwbare auto? Dan hebben wij de perfecte optie voor jou: de Kia Picanto 1.0 CVVT DynamicLine uit 2020. Deze benzineauto met zijn grijze kleur is niet alleen stijlvol, maar biedt ook een geweldige rijervaring.

    Met een vermogen van 67 PK en een cilinderinhoud van 998 CC, zal de Kia Picanto je zeker niet teleurstellen. Met een kilometerstand van 73561 is deze auto nog in uitstekende staat en klaar voor vele avonturen op de weg. Dankzij zijn hatchback-carrosserie en 5 deuren is deze Kia Picanto ook nog eens praktisch en veelzijdig.

    Veiligheid staat voorop bij de Kia Picanto. Daarom is deze auto voorzien van zij airbags voor, die extra bescherming bieden in het geval van een zijwaartse aanrijding. Bovendien beschikt de Kia Picanto over een Brake Assist System, waardoor je in noodsituaties kunt rekenen op een extra remkracht.

    Het interieur van de Kia Picanto is ook erg luxueus. Met een lederen stuurwiel en versnellingspook voelt elke rit als pure luxe. Deze premiumafwerking geeft de auto een exclusieve uitstraling die je niet vaak tegenkomt in deze klasse.

    Naast veiligheid en luxe, is de Kia Picanto ook uitgerust met handige functies. Het bandenspanningscontrolesysteem zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de juiste bandenspanning, wat de veiligheid en de levensduur van de banden bevordert. Daarnaast voegen de chroom delen exterieur een vleugje elegantie toe aan het ontwerp van de auto.

    Wil je de Kia Picanto 1.0 CVVT DynamicLine uit 2020 zelf ervaren? Neem dan contact met ons op via 071-4033531 en maak een afspraak voor een proefrit. Ons team van deskundige medewerkers staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte auto. ATS Katwijk, jouw partner in mobiliteit.

    Aflever kosten bedragen: 495,-

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achteruitrijcamera
    airco
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    bandenspanningscontrolesysteem
    bestuurdersairbag
    bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
    Bluetooth telefoonvoorbereiding
    boordcomputer
    Garanties
    Nap