Audi Q5

2.0 TFSI 252pk Quattro S-Tronic Automaat S-Line!
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 86.056 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    SP-975-G
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2017
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelD
    TransmissieAutomaat
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud1984 CC
    Omschrijving

    Bent u op zoek naar een stijlvolle en krachtige SUV die ook nog eens een genot is om in te rijden? Maak dan kennis met de Audi Q5 S-Line uit 2017. Deze prachtige auto is uitgerust met diverse luxe opties en heeft een sportief design dat direct in het oog springt.

    De Audi Q5 2.0 TFSI 252pk Quattro S-Tronic Automaat S-Line is voorzien van een benzine motor met een vermogen van maar liefst 252pk. Door de Quattro vierwielaandrijving behoudt deze auto te allen tijde zijn grip op de weg, wat zorgt voor een veilig en comfortabel rijgedrag. Met een kilometerstand van 83.274 kilometer biedt deze auto nog jarenlang rijplezier.

    Deze Audi Q5 beschikt over een smartphone integratie, waardoor u eenvoudig en veilig kunt genieten van uw favoriete muziek en diverse apps tijdens het rijden. Daarnaast heeft de auto een S Line exterieur, wat zorgt voor een extra dynamische uitstraling. De LED dagrijverlichting draagt niet alleen bij aan de veiligheid, maar geeft de auto ook een moderne en luxe uitstraling.

    Deze Audi Q5 is uitgevoerd in een elegante zwarte metallic lak, wat het sportieve karakter van de auto benadrukt. Daarnaast is de bestuurdersstoel elektrisch verstelbaar en beschikt deze over een geheugenfunctie, waardoor u altijd de perfecte zitpositie kunt vinden. Een waar genot tijdens lange ritten.

    De Audi heeft ook de optie adaptieve cruisecontrol hiermee zal de cruisecontrol rekening houden met de voorganger en daarop de snelheid baseren, ook is de Audi heel veilig dat wordt mogelijk gemaakt door het veiligheidssysteem Audi pre sense front is in staat om frontale aanrijdingen te vermijden of de gevolgen ervan te minimaliseren. Het systeem is verkrijgbaar in combinatie met adaptive cruise control met Stop &Go en het maakt gebruik van de radarsensoren en de frontcamera van dit andere systeem Audi pre sense front waarschuwt de bestuurder in verschillende stappen dat er een aanrijding dreigt. Eerst gebeurt dit met behulp van visuele en auditieve signalen, wordt het remsysteem op scherp gezet en wordt, indien de auto over adaptive air suspension beschikt, de afstelling van de schokdempers straffer. Als de bestuurder niet reageert, vindt er een subtiele remingreep plaats. Tegelijkertijd activeert het systeem de gordelspanners, sluit het de ramen en (indien aanwezig) het schuifdak. Ook wordt de noodverlichting ingeschakeld. Tot slot remt Audi pre sense front de auto hard af bij snelheden onder de 30 km/h. Het systeem is actief over het gehele snelheidsbereik van de auto, tot een maximumsnelheid van 250 km/h.

    Een ander opvallend aspect van deze Audi Q5 zijn de matrix LED koplampen. Deze geavanceerde verlichtingstechnologie zorgt voor een optimale zichtbaarheid op de weg, doordat de lichtbundel automatisch wordt aangepast aan de verkeerssituatie. Hierdoor heeft u altijd perfect zicht, wat zorgt voor extra veiligheid.


    Afleverkosten bedragen: 495,-

    De Audi Q5 is een fantastische auto voor wie op zoek is naar stijl, comfort en kracht. Neem contact op met ATS Katwijk via 071-4033531 of maak een afspraak via www.autocrewatskatwijk.nl voor meer informatie over deze auto. Onze professionele medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een proefrit met u in te plannen. Wacht niet langer en ontdek zelf wat deze Audi Q5 te bieden heeft.

    let op! de kilometerstand is niet heel accuraat, omdat er nog mee gereden wordt.

    Opties
    4 season banden
    360 camera
    achterbank in delen neerklapbaar
    achterbank verstelbaar
    achteropkomend verkeer waarschuwing
    achteruitrij assistent
    achteruitrijcamera
    airco (automatisch)
    airco separaat achter
    alarm klasse 3
    aluminium delen exterieur
    aluminium interieur afwerking
    Garanties
    100% onderhouden