Renault Captur

0.9 TCe Limited
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 73.626 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    TG-623-Z
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2018
    KleurBlauw
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud898 CC
    Omschrijving

    Ben je op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle auto? Dan is deze Renault Captur 0.9 TCe Limited uit 2018 de perfecte keuze voor jou. Met zijn opvallende blauwe kleur en moderne uitstraling zal deze auto zeker indruk maken op de weg.

    Deze Renault Captur is voorzien van een krachtige 0.9 liter TCe benzinemotor, waarmee je altijd voldoende vermogen hebt. Met een vermogen van 90PK weet deze auto moeiteloos te accelereren en kun je genieten van een soepele en comfortabele rijervaring.
    De auto heeft een kilometerstand van 73626 km, wat betekent dat deze nog vele jaren mee kan gaan. De carrosserie van deze Captur is een SUV, waardoor je genoeg ruimte hebt voor zowel passagiers als bagage. Met zijn 5 deuren is instappen en uitstappen geen enkel probleem.
    Het interieur van deze Renault Captur is voorzien van luxe opties, zoals een lederen versnellingspook. Dit zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor extra comfort tijdens het rijden. Daarnaast beschikt deze auto over een alarm klasse 1 startblokkering, waardoor je altijd met een gerust hart kunt parkeren.
    Met de cruise control functie kun je gemakkelijk langere afstanden afleggen zonder constant het gaspedaal in te hoeven drukken. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort, maar ook voor een efficiënter brandstofverbruik.
    De stuurbekrachtiging van deze Renault Captur is snelheidsafhankelijk, wat betekent dat je altijd de juiste hoeveelheid ondersteuning krijgt. Of je nu in de stad rijdt of op de snelweg, het sturen van deze auto is altijd soepel en responsief.
    Veiligheid is ook een belangrijk aspect van deze auto, daarom is hij uitgerust met een bestuurdersairbag. Deze airbag beschermt jou en je passagiers bij een eventuele aanrijding, waardoor je met een gerust hart de weg op kunt gaan.

    Kortom, deze Renault Captur 0.9 TCe Limited uit 2018 is een complete en betrouwbare auto met stijl en comfort. Wil je meer weten over deze auto of een proefrit maken? Neem dan nu contact op met ATS Katwijk via 071-4033531. Wacht niet te lang, want deze auto is snel weg!

    Aflever kosten bedragen: 495,-

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achterbank verstelbaar
    achteropkomend verkeer waarschuwing
    achterspoiler
    achteruitrijcamera
    airco
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    audio installatie
    bestuurdersairbag
    bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
    Garanties
    Nap