Fiat 500C

0.9 TwinAir Lounge
    Bouwjaar 2011
    Kilometerstand 82.470 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    43-PSP-3
    CarrosserieCabriolet
    Bouwjaar2011
    KleurBlauw metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders2
    Aantal deuren2
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud875 CC
    Omschrijving

    Bent u op zoek naar een stijlvolle cabriolet in een opvallende blauwe kleur? Dan hebben wij de perfecte auto voor u: de Fiat 500 C 0.9 TwinAir Lounge uit 2011. Met zijn benzine motor en 86 PK vermogen zorgt deze auto voor een heerlijke rijervaring.

    De Fiat 500 C 0.9 TwinAir Lounge is uitgevoerd in een prachtige metallic blauwe kleur, waardoor u zeker de aandacht zult trekken op de weg. Daarnaast zijn de leren bekleding en het lederen stuurwiel van hoogwaardige kwaliteit, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling.

    Veiligheid staat bij deze auto voorop, met onder andere een bestuurdersairbag en een passagiersairbag. Voor extra comfort is het stuur verstelbaar, zodat u altijd de ideale rijpositie kunt vinden. Bovendien is de Fiat 500 C 0.9 TwinAir Lounge voorzien van een start/stop systeem, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

    Met een kilometerstand van 82470 heeft deze Fiat 500 C nog vele kilometers te gaan. De auto is goed onderhouden en verkeert in uitstekende staat. Bij ATS Katwijk kunt u altijd rekenen op betrouwbare auto's van hoge kwaliteit.

    Wilt u de Fiat 500 C 0.9 TwinAir Lounge uit 2011 zelf ervaren? Maak dan nu een afspraak voor een proefrit bij ATS Katwijk. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u alles te vertellen over deze prachtige auto. Bel naar 071-4033531 en plan vandaag nog uw proefrit.

    Bij ATS Katwijk verkopen wij auto's met passie. Wij zorgen ervoor dat u altijd met een tevreden gevoel de deur uit gaat. Wilt u graag meer informatie over deze Fiat 500 C 0.9 TwinAir Lounge? Of heeft u vragen over onze andere occasions? Neem dan gerust contact met ons op.

    Aflever kosten bedragen: 495,-

    Opties
    ABS
    airco
    bestuurdersairbag
    Bluetooth telefoonvoorb.
    buitensp. elektr. + verw.
    c.deurv. met afst.bed.
    chroom delen ext.
    elektr.bedienbare kap
    elektrische ramen voor
    in delen neerkl. achterb.
    knie airbag(s)
    lederen stuurwiel
    Garanties
    Nap