Renault Twingo

1.0 SCe Expression
    Bouwjaar 2014
    Kilometerstand 136.238 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    2-XRK-86
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2014
    KleurZwart
    BrandstofBenzine
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud999 CC
    Omschrijving

    Op zoek naar een betrouwbare en zuinige stadsauto? Dan hebben wij de perfecte Renault Twingo 1.0 SCe Expression uit 2014 voor u. Deze sportieve auto met slechts 136238 kilometer op de teller is voorzien van alle gemakken en in uitstekende staat. Bel nu naar ATS Katwijk op 071-4033531 voor meer informatie en een proefrit!

    Deze Renault Twingo is uitgerust met een krachtige benzine motor met een vermogen van 71 PK. Hierdoor rijdt u moeiteloos door de stad of over de snelweg. De zwarte kleur geeft de auto een stoere uitstraling die perfect bij het moderne ontwerp past.

    Met zijn vijf deuren en ruime interieur biedt deze Twingo voldoende ruimte voor al uw passagiers. Daarnaast is de achterbank in delen neerklapbaar, waardoor u nog meer flexibiliteit heeft bij het vervoeren van bagage. De elektrische ramen aan de voorzijde maken het bedienen van de ramen eenvoudig en zorgen voor extra comfort.

    Veiligheid staat voorop in deze Renault Twingo. De buitenspiegels zijn elektrisch verstelbaar en verwarmbaar, waardoor u altijd een goed zicht heeft op uw omgeving. Daarnaast beschikt de auto over een bandenspanningscontrolesysteem, zodat u altijd op de hoogte bent van de conditie van uw banden. De parkeersensor achter maakt het parkeren in krappe situaties een stuk gemakkelijker, waardoor u minder kans heeft op schade.

    Deze Twingo is goed onderhouden en verkeert in uitstekende staat. Hij is voorzien van een complete onderhoudshistorie, zodat u precies weet wat er met de auto is gebeurd. Wilt u meer weten over deze Renault Twingo 1.0 SCe Expression uit 2014? Bel dan nu naar ATS Katwijk op 071-4033531 en vraag naar onze verkoopadviseurs. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een afspraak voor een proefrit te maken.

    Let op: de verkoopprijs en het adres worden niet vermeld in deze advertentie tekst. Bel naar ATS Katwijk op 071-4033531 voor meer informatie en een proefrit!

    Aflever kosten bedragen: 495,-

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    airco
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    audio-navigatiesysteem
    bandenspanningscontrolesysteem
    bestuurdersairbag
    bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
    Bluetooth telefoonvoorbereiding
    boordcomputer
    buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
    Garanties
    Nap