Dacia Sandero

0.9 TCe S&S Stepw La
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 94.666 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    ND-044-J
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2017
    KleurBlauw
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud898 CC
    Omschrijving

    Toe aan een nieuwe auto? Dan hebben wij dé perfecte deal voor jou! Bij ATS Katwijk hebben we namelijk een geweldige Dacia Sandero 0.9 TCe S&S Stepw La uit 2017 in ons assortiment. Deze blauwe hatchback is niet alleen een lust voor het oog, maar heeft ook nog eens alle luxe en comfort die je zoekt.

    De Dacia Sandero 0.9 TCe S&S Stepw La is voorzien van een krachtige benzine motor met een vermogen van 90 PK. Met een kilometerstand van 94666 km heb je nog vele avontuurlijke kilometers voor de boeg. Of je nu alleen op pad gaat of met het hele gezin, deze auto biedt ruimte en comfort voor iedereen. Met zijn 5 deuren en 3 of 5 zitplaatsen is er voldoende plek voor iedereen.

    Deze Dacia Sandero is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De buitenspiegels zijn in carrosseriekleur meegespoten, wat zorgt voor een strak en modern uiterlijk. De bestuurdersstoel is in hoogte verstelbaar, zodat je altijd in de meest comfortabele positie achter het stuur zit. Daarnaast is de auto uitgerust met side-skirts voor een sportieve uitstraling en extra bescherming.

    Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Dacia. Daarom is deze Sandero voorzien van een passagiersairbag, zodat iedereen veilig kan meerijden. Daarnaast beschikt de auto over cruise control, waarmee je ontspannen lange afstanden kunt afleggen. Het is niet alleen comfortabel, maar ook nog eens zuinig in gebruik.

    Ben jij klaar om de weg op te gaan met deze geweldige Dacia Sandero 0.9 TCe S&S Stepw La? Neem dan snel contact met ons op via 071-4033531 en maak een afspraak voor een proefrit. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de beste keuze. Wacht niet langer en kom langs bij ATS Katwijk!

    Aflever kosten bedragen: 495,-

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    airco
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    bandenspanningscontrolesysteem
    bestuurdersairbag
    bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
    Bluetooth telefoonvoorbereiding
    boordcomputer
    buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
    buitenspiegels in carrosseriekleur
    Garanties
    Nap