Peugeot 208

1.2 PureT. Blue Lion
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 44.355 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    NH-651-S
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2017
    KleurOranje
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud1199 CC
    Omschrijving

    Wil jij in stijl de weg op met een sportieve en betrouwbare auto? Dan is deze prachtige Peugeot 208 1.2 PureT. Blue Lion uit 2017 dé auto voor jou! Met zijn opvallende oranje kleur en strakke design steelt deze auto gegarandeerd de show.

    Deze Peugeot 208 is voorzien van een benzine motor met een vermogen van 82 PK en een inhoud van 1199 CC. Met een kilometerstand van slechts 44355 is deze auto nog in topconditie en klaar voor vele avonturen op de weg.

    Deze hatchback heeft 5 deuren en biedt daardoor ruimte en comfort voor het hele gezin. Dankzij de handige opties in deze auto wordt elke rit een genot. Zo is de auto uitgerust met airconditioning, zodat je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur in de auto. De bestuurdersstoel is eenvoudig in hoogte verstelbaar, waardoor je altijd de ideale zitpositie kunt vinden. De aanwezige stuurbekrachtiging zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt manoeuvreren in elke situatie. Het stuur is bovendien verstelbaar, zodat je het naar wens kunt afstellen. Door de centrale deurvergrendeling met afstandsbediening heb je altijd de volledige controle over de toegang tot de auto.

    Deze Peugeot 208 is niet alleen praktisch en comfortabel, maar ook nog eens zuinig in gebruik. Met zijn 1.2 PureT. Blue Lion motor rijdt hij namelijk erg efficiënt en bespaar je flink op de brandstofkosten. Dat is goed voor zowel je portemonnee als het milieu.

    Ben je op zoek naar een betrouwbare en complete auto? Dan is deze Peugeot 208 1.2 PureT. Blue Lion uit 2017 de ideale keuze voor jou. Neem snel contact op met ATS Katwijk via 071-4033531 om meer informatie te ontvangen of een afspraak te maken voor een proefrit. Wacht niet te lang, want deze mooie auto gaat snel. Wees er snel bij en geniet binnenkort van ultiem rijplezier in deze prachtige Peugeot 208!

    Aflever kosten bedragen: 495,-

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    airco
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Apple Carplay/Android Auto
    armsteun voor
    bandenspanningscontrolesysteem
    bestuurdersairbag
    bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
    Bluetooth telefoonvoorbereiding
    boordcomputer
    buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
    Garanties
    Nap